Test kapljice krvi

Mikroskopski pregled kapljice krvi i kada ste naizgled sasvim zdravi

Ovo je jedna od najvažnijih metoda holističke medicine, a ukazuje nam na način života i prehrane, na naše dobre ili loše navike. Ovaj postupak se koristi za utvrđivanje optimalne prehrane za svaku osobu te daje preporuke za moguće promjene u životnom stilu radi postizanja zdravlja i prevencije kroničnih bolesti.

Mikroskopski pregled krvi ovom metodom, analiza je koju bi trebalo napraviti i kada ste naizgled sasvim zdravi.

Najvažnije svojstvo ove metode je mogućnost vidjeti početne promjene na staničnoj razini, prije nego što dođe do pojave nekog ozbiljnijeg problema. Na taj način možemo na vrijeme djelovati te promjenama u načinu života  i prehrane djelovati preventivno. Preventiva je pravilan pristup čime djelatno preuzimamo odgovornost za svoje zdravlje. Učeći o osjetljivosti održavanja metaboličke ravnoteže koji se odvija na mikroskopskoj razini u našem tijelu, učimo kako unaprijediti vlastito zdravlje te postići energetski pun i djelatan život.

Testom kapljice krvi ili utvrđivanjem prehrambeno-vitaminski-mineralnog statusa Darkfield mikroskopijom saznajte koliko ste udaljeni od optimalnog zdravstvenog stanja, te koliko ste zaista biološki stari.

Darkfield postupak odlikuje se osobnim pristupom (nutricionističko savjetovanje) i koristi se za utvrđivanje optimalne prehrane za svaku osobu posebno, utvrđivanje vrste potrebnih nadopuna (vitaminsko mineralni pripravci, biljni pripravci..), te upućuje na možebitne promjene u životnom stilu osobe radi postizanja zdravlja i sprječavanja kroničnih bolesti.

Pregled se radi jednostavnim uzimanjem jedne kapi krvi iz prsta. Ta kap krvi se odmah promatra pod mikroskopom. Obično je pola sata dovoljno za pregled Vaše krvi, ali je u pojedinim situacijama neophodna i analiza koja traje duže.

Pregled ima veliki značaj kod male djece gdje se jednostavno pravilnom prehranom i kratkotrajnom suplementacijom vrlo lako i brzo poboljšava kvaliteta krvi i zdravlje. Osim djece, i sportaši bi trebali pogledati u sasvim novi svijet stanica njihove krvi, a osobama koji imaju zdravstvene tegobe, bilo da su one sasvim blage ili su to već kronične bolesti koje traju godinama također preporučujemo ovu metodu.

Zdravi kutak

Poruka dana

Vaše zdravlje utječe na sve što činite. Tajna zdravog života je u pravilnoj ishrani, odmoru, redovitoj tjelovježbi i pozitivnom stavu prema drugima.

Rezervacija termina

Rezervirati termin možete i pozivom na broj: