O nama

Centar tradicionalne medicine “Belladonna”

Centar tradicionalne medicine “Belladonna” nalazi se u centru Rijeke, na Korzu, u neposrednoj blizini najvećeg riječkog parkirališta Delta, na adresi Jelačićev trg 7 na drugom katu.

Primjenom znanja iz područja tradicionalnih medicinskih tehnika kao što su fitoterapija, homeopatska medicina, tradicionalna kineska medicina – akupunktura, akupresura, tui-na kineska masaža, refleksoterapija, cupping tehnika, maksibustija, u našem Centru pomažemo da na što lakši, zdraviji i prirodniji način naši klijenti pronađu izlaz iz svojih problema, bolnih stanja, zdravstvenih i drugih tegoba na koja klasična medicina nije dala zadovoljavajuća riješenja.

VODITELJ CENTRA

Dr. med. Enver Beriša rođen je 21. studenog 1970. g. u Rijeci. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci 1999. godine.

Homeopatsku medicinu počeo je izučavati 1991. godine.

U ratnim uvjetima, od 1992.-1997. godine, sa svojim bližim suradnicima, pomaže stradalnicima domovinskog rata te svima onima kojima je pomoć u to vrijeme bila potrebna. Uz liječenje, radi i na edukaciji studenata medicine i farmacije te mnogih liječnika.

Kao autor, pokretač je i osnivač niza seminara »Homeopatija akutnih stanja« i »Homeopatska prva pomoć« gdje je na vrlo jednostavan način otvorio sustavni pristup liječenju akutnih bolesti.

Trogodišnju školu Kliničke Francuske Homeopatije završio je 2001. godine pod vodstvom dr. Gerard Henrija, tajnika Francuske Homeopatske Unije, koji postaje autorov nezaobilazni prijatelj i suradnik.

Jedan od autorovih životnih ciljeva je da se homeopatska medicina u Hrvatskoj prihvati i razvije u znanstvenu medicinsku nauku, koja bi bila vođena stručnim, akademski obrazovanim vodstvom i praćena sa nizom kliničkih iskustava.

Usavršavanje u Kini

Nakon završene škole akupunkture i Tui-Na kineske masaže 1997. godine, u periodu od 2000. do 2007. godine šest puta odlazi na stručno usavršavanje na Akademiju tradicionalne kineske medicine u Peking. Ondje postaje i prijatelj Akademije, koja sa Centrom tradicionalne medicine “Belladonna” potpisuje ugovor o međusobnoj suradnji u radu i edukaciji.

Homeopatija – umijeće liječenja

Godine 2003. objavljuje prvu hrvatsku homeopatsku knjigu “Homeopatija – umijeće liječenja” u kojoj  na jednostavan i opće pristupačan način objašnjava pomoć u liječenju  bolesti homeopatijom.

Početkom 2008. godine objavljuje drugu knjigu “Homeopatija u ginekologiji i opstetriciji” kao najkompleksniju jedinicu homeopatske prakse te iste medicinske specijalizacije.

Zbog neprestanog rada na razvoju homeopatske medicine u Hrvatskoj, održavanja mnogih homeopatskih škola, seminara i kongresa, za svoje zasluge proglašen je počasnim članom Hrvatske homeopatske akademije.

Zdravi kutak

Poruka dana

Vaše zdravlje utječe na sve što činite. Tajna zdravog života je u pravilnoj ishrani, odmoru, redovitoj tjelovježbi i pozitivnom stavu prema drugima.

Rezervacija termina

Rezervirati termin možete i pozivom na broj: