Homeopatija

Homeopatijom se mogu tretirati sve bolesti individualnim pristupom.

Homeopatija je prirodna medicinska nauka koja se zasniva na zakonu slično se sličnim liječi i potiče samoiscijeljujuće sposobnosti organizma te ga vodi u stanje dinamičke ravnoteže koje mnogi homeopati današnjice definiraju kao zdravlje.

Homeopatijom se praktički mogu tretirati sve bolesti jer se klijentima pristupa individualno. Opažajući njegove simptome propisuje im se homeopatski pripravak koji prema „Zakonu sličnosti“ pokriva točno takvu grupu simptoma.

Pomno odabrana supstanca može uvelike pomoći u izliječenju, a definitivno pobuđuje samoiscijeljujuće mehanizme tijela te njegov povratak u stanje dinamičke ravnoteže, bez obzira da li je poremećaj na fizičkom, emotivnom ili pak mentalnom nivou.

Sama homeopatija ima vrlo duboko djelovanje, a po prirodi je blaga što znači da su homeopatski pripravci visoko razblaženi (nekoliko desetaka do stotinu puta), te kao takvi nisu toksični (otrovni) te ne mogu pogoršati klijentova stanja niti izazvati nikakve alergijske i druge otežavajuće simptome kod klijenta.

Stoga je homeopatska medicina vrlo dobar izbor i kod tretiranja djece, naših najmilijih, a ujedno je i od velike koristi u mnogim današnjim bolestima za koje klasična medicina ne daje adekvatne odgovore.

Zdravi kutak

Poruka dana

Vaše zdravlje utječe na sve što činite. Tajna zdravog života je u pravilnoj ishrani, odmoru, redovitoj tjelovježbi i pozitivnom stavu prema drugima.

Rezervacija termina

Rezervirati termin možete i pozivom na broj: