Akupunktura

Na jednostavan, siguran, učinkovit način pomaže kod mnogih bolesti

Ova drevna kineska metoda liječenja, koja na jednostavan, siguran, učinkovit i ekonomičan način pomaže kod mnogih bolesti koje su otporne na konvencionalne načine liječenja, postala je veoma popularna kod nas pogotovo u posljednjih nekoliko desetljeća.

Danas važi za najbolju tehniku u uklanjanju svih vrsta bolnih sindroma od glavobolja i migrena, bolnog i ukočenog vrata, bolnih sindroma leđa- lumboishialgia, bolnih kukova, bolnih koljena i drugih manjih zglobova.

Liječenje iglicama

Principi TCM, teorija 5 elemenata, yin-yang teorija kolanja energija qui-chia tijelom za mnoge klasičare danas još uvijek su nepoznanica iako samo poznavanje istih širi spoznaje o dubini, kvaliteti i učinkovitosti akunpukture.

U našem centru pod iskusnim vodstvom dr.Envera Beriše koji je nakon Europskih edukacija, 6 godina vježbao i učio na Akademiji Tradicionalne Kineske Medicine u Pekingu, Kina zasigurno ćete naći lako i jednostavno riješenje za vaše tegobe.

Zdravi kutak

Poruka dana

Vaše zdravlje utječe na sve što činite. Tajna zdravog života je u pravilnoj ishrani, odmoru, redovitoj tjelovježbi i pozitivnom stavu prema drugima.

Rezervacija termina

Rezervirati termin možete i pozivom na broj: