Posjetite nas u Rijeci, Jelačićev trg 7, II. kat

ili nas nazovite na tel: 098 431 098

i uvjerite se u kvalitetu naših usluga

METAVITAL OBERON

http://www.belladonna.hr/web/wp-content/uploads/2018/05/oberon.jpgMETAVITAL OBERON

Pronalazi uzroke i vraća ravnotežu !

METAVITAL OBERON® sustav najsuvremenijom tehnologijom u biofotonskom polju obavlja dijagnostiku te dubinski skenira sve organske sustave u tijelu.

  • Dijagnostika koja nadmašuje sve dijagnostike komplementarne medicine do sada.
  • Dijagnostički uređaji takve vrste koji vrše mjerenje u biorezonantnom polju sadrže software sa 5,6 miliona mjernih točaka.
  • Oberon, kao najrazvijeniji uređaj, ima mogućnost mjerenja gotovo 9 milijardi točaka, što govori o njegovoj mogućnosti da ulazi puno dublje i detaljnije u mjerena tkiva.
  • Uređaj kojim se mi služimo u svakodnevnoj praksi je Oberon najnovije generacije – Metavital Human, koji svoje mjerenje obavlja u najmodernijem – ”biofotonskom polju” te se njegova preciznost povećava gotovo sto puta. Stoga, naš uređaj danas mjeri gotovo 93 milijarde točaka (mjereći gotovo u potpunosti naš cijeli DNA). Na taj način istinski se dolazi do uzroka (etiologije) problema ili bolesti.
  • Terapijom frekvencijama podiže se imunološki sustav i poboljšava rad pojedinih organa te otežava i onemogućava život bakterijama, gljivicama, virusima i parazitima.
  • Pregled obuhvaća i visoko specifičan test intolerancije koji predlaže hranu koju bi bilo uputno izbjegavati, a koje namirnice bi bilo korisno konzumirati u svakodnevnom životu. Na taj način, uz valja­ni nutricionistički savjet izradite svoj raspored dnevnih obroka.