hello world!

Voditelj Centra

dr. med. Enver Beriša

Dr. med. Enver Beriša rođen je 21. studenog 1970. g. u Rijeci. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci 1999. godine.

Homeopatsku medicinu počeo je izučavati 1991. godine.

U ratnim uvjetima, od 1992.-1997. godine, sa svojim bližim suradnicima, pomaže stradalnicima domovinskog rata te svima onima kojima je pomoć u to vrijeme bila potrebna. Uz liječenje, radi i na edukaciji studenata medicine i farmacije te mnogih liječnika.

Kao autor, pokretač je i osnivač niza seminara »Homeopatija akutnih stanja« i »Homeopatska prva pomoć« gdje je na vrlo jednostavan način otvorio sustavni pristup liječenju akutnih bolesti.

Trogodišnju školu Kliničke Francuske Homeopatije završio je 2001. godine pod vodstvom dr. Gerard Henrija, tajnika Francuske Homeopatske Unije, koji postaje autorov nezaobilazni prijatelj i suradnik.

Jedan od autorovih životnih ciljeva je da se homeopatska medicina u Hrvatskoj prihvati i razvije u znanstvenu medicinsku nauku, koja bi bila vođena stručnim, akademski obrazovanim vodstvom i praćena sa nizom kliničkih iskustava.

Usavršavanje u Kini

Nakon završene škole akupunkture i Tui-Na kineske masaže 1997. godine, u periodu od 2000. do 2007. godine šest puta odlazi na stručno usavršavanje na Akademiju tradicionalne kineske medicine u Peking. Ondje postaje i prijatelj Akademije, koja sa Centrom tradicionalne medicine “Belladonna” potpisuje ugovor o međusobnoj suradnji u radu i edukaciji.

Homeopatija – umijeće liječenja

Godine 2003. objavljuje prvu hrvatsku homeopatsku knjigu “Homeopatija – umijeće liječenja” u kojoj  na jednostavan i opće pristupačan način objašnjava pomoć u liječenju  bolesti homeopatijom.

Početkom 2008. godine objavljuje drugu knjigu “Homeopatija u ginekologiji i opstetriciji” kao najkompleksniju jedinicu homeopatske prakse te iste medicinske specijalizacije.

Zbog neprestanog rada na razvoju homeopatske medicine u Hrvatskoj, održavanja mnogih homeopatskih škola, seminara i kongresa, za svoje zasluge proglašen je počasnim članom Hrvatske homeopatske akademije.

Ukoliko ste zainteresirani za nabavku knjige slobodno nas kontaktirajte na tel. +385 98 431 098 ili putem e-maila: info@belladonna.hr

Naručite se on-line!

Ili putem telefona: +385 99 655 00 99
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN
calendar-full