hello world!

O Centru tradicionalne medicine "Belladonna"

Centar tradicionalne medicine "Belladonna" nalazi se u centru Rijeke, na Korzu, u neposrednoj blizini najvećeg riječkog parkirališta Delta, na adresi Jelačićev trg 7 na drugom katu.

Primjenom znanja iz područja tradicionalnih medicinskih tehnika kao što su fitoterapija, homeopatska medicina, tradicionalna kineska medicina - akupunktura, akupresura, tui-na kineska masaža, refleksoterapija, cupping tehnika, maksibustija, u našem Centru pomažemo da na što lakši, zdraviji i prirodniji način naši klijenti pronađu izlaz iz svojih problema, bolnih stanja, zdravstvenih i drugih tegoba na koja klasična medicina nije dala zadovoljavajuća riješenja.

Naše usluge

dr. med. Enver Beriša

Voditelj Centra

Dr. med. Enver Beriša nakon završene škole akupunkture i Tui-Na kineske masaže 1997. godine, u periodu od 2000. do 2007. godine šest puta odlazi na stručno usavršavanje na Akademiju tradicionalne kineske medicine u Peking. Ondje postaje i prijatelj Akademije, koja sa Centrom tradicionalne medicine “Belladonna” potpisuje ugovor o međusobnoj suradnji u radu i edukaciji... Nastavite čitati

Naručite se on-line!

Ili putem telefona: +385 99 655 00 99
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN
calendar-full