Posjetite nas u Rijeci, Jelačićev trg 7, II. kat

ili nas nazovite na tel: 098 431 098

i uvjerite se u kvalitetu naših usluga

Masaže

http://www.belladonna.hr/web/wp-content/uploads/2018/05/masaza.jpegMasaže

 

Od davnina blagotvoran dar gdje dodirom nestaju sve boli, napetosti i strah. Masažnim tehnikama uspostavlja se psihofizička harmonija, dolazi do opuštanja. Dodirom pojedinih dijelova tijela, grupa mišića ili samih točaka potičemo i balansiramo protok energije i cirkulacije kroz sve dijelove tijela, a time se razvija osjećaj sreće i zadovoljstva.

Masaža njeguje kožu, čini je mlađom, mekšom i sjajnijom, otklanja iz tijela otpadne tvari, razgrađuje celulit i ostale toksine, doslovno liječi bolne sindrome i čini tijelo sposobnim da uspostavi homostazu – stanje prirodne ravnoteže pa tijelo tako zdravo, pročišćeno i puno energije, u stanju svoje dinamične ravnoteže samo od sebe riješava svoje tegobe.

TUI-NA masaža

Kao dio TCM (tradicionalne kineske medicine) poznata i dobro opisana u svijetu izvodi se preko 2000 god., s toga se s pravom naziva „majkom  svih masaža“. Svojom specifičnim manualnim tehnikama ova masaža s pravom nosi ime „masoterapija“– što znači da masažnim tehnikama doslovno liječi. Otklanja zastoj u energetskim točkama, grupama mišića i organizma ona funkcionira i organski ozdravljuje oboljele ijelove tijela ili pak same organe.

U našem Centru za tradicionalnu medicinu “Belladonna” pod vodstvom iskusnih terapeuta koji su ove tehnike 6 godina izučavali u Kini naći ćete mir i zadovoljstvo u liječenju bolesti dodirom. Zbog toga ju s ljubavlju i povjerenjem preporučamo.

Refleksna masaša stopalaRefleksna masaža stopala

naziv je masaže stopala po refleksnim zonama. Prema refleksologiji na našim stopalima nalaze se oslikani svi naši organi i organski sustavi. Stimulacijom tih zona potičemo cirkulaciju, otklanjamo zastoje energije te refleksno potičemo zdraviji rad organa. Ugodno opuštajuća i blagotvorna masažna tehnika.

U našem centru organiziramo i školu masaže u koju je uvrštena i ova – refleksna masaža stopala te kao zasebna škola refleksologije.

Ostale masaže

Osim ovih, izdvojenih, masaža u našem centru radimo i ostale vrste masaža poput klasične masaže, shiatsu masaže, tajlandske masaže, sportske masaže, i dr…